Haardhout Assen

Bent u op zoek naar haardhout? Assen en omstreken bestelt bij Woodworks International B.V. Van eiken- tot gemengd hout of zakken met aanmaakhout. U koopt bij ons diverse soorten brandhout eenvoudig online vanuit Assen.

Haardhout word door onze eigen medewerkers ingekocht, verwerkt en gedroogd, zodat wij de beste kwaliteit bij u thuis kunnen leveren. Kortom, bent u op zoek naar kwalitatief én voordelig hout voor uw openhaard, (buiten)kachel of vuurplaats? Bestel hier uw haardhout in Assen!

Haardhout Assen kopen

Hoge kwaliteit & goedkoop haardhout in Assen

Doordat wij zelf alles inkopen en sorteren kunnen wij kwalitatief, maar goedkoop haardhout in Assen bezorgen. Met onze voordelige prijzen bent u een stuk goedkoper uit dan in de meeste winkels. Doordat u bij ons in grote hoeveelheden per kuub kunt bestellen, kunt u er met één bestelling weer een tijdje tegenaan.

Daarnaast is het gebruik van verwarming middels openhaardhout erg sfeervol. Ook is het een betere optie voor het milieu, ten opzichte van centrale verwarming. Zeker met de stijgende gasprijzen bent u met ons haardhout in Assen voordeliger uit.

Om vonken en rookontwikkeling te voorkomen, moet u het gekochte brandhout eerst goed laten drogen. Hoe dichterbij de winter u het hout aanschaft, hoe droger het hout zal zijn. Koopt u bijvoorbeeld in het voorjaar, kunt u vanaf september rekenen op goed stookbaar hout voor binnen. Voor een exacte schatting kunt u het beste contact met ons opnemen.

Verschillende soorten openhaardhout kopen

Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u bij ons verschillende soorten openhaardhout in Assen kopen:

Zo is ons eikenhout erg populair door het hoge rendement. Dit product brandt traag en heeft een lage rookontwikkeling, waardoor u relatief gezien weinig product nodig heeft om uw openhaard lekker te verwarmen.

U kunt ook kiezen voor gemengd hout. De samenstelling hiervan is afhankelijk van het seizoen. Zo zal dit in het najaar veel uit hardhout bestaan. Dit komt door de goede warmteopbrengst van dit product, wat gunstig is voor de koude maanden.

Heeft u andere vragen over de verschillende soorten brandhout en welke geschikt is voor uw binnen- of buiten haard? Neem dan gerust contact op met onze houthandel in Emmen. Wij denken graag met u mee.

Bestel uw brandhout in Assen bij Woodworks

Helaas valt Assen buiten de cirkel van 25km rondom Emmen, waardoor wij €0.50 cent per kilometer rekenen voor het bezorgen van uw bestelling. Tijdens het plaatsen van uw bestelling ziet u vanzelf welke verzendkosten er op basis van uw adres bij komen.

Houd er daarnaast rekening mee dat wij het brandhout middels een kiepaanhanger bij u zullen storten. U zult zelf moeten zorgen voor een plek om uw bestelling droog op te bergen, zodat u voldoende voorraad heeft en kunt genieten van haardhout in Assen.