Haardhout Beilen

Bent u op zoek naar haardhout in Beilen? Bij Woodworks International B.V. kunt u hoogwaardig openhaardhout bestellen. We hebben een breed scala aan houtsoorten beschikbaar, variërend van eikenhout en gemengd hout tot zakken aanmaakhout. Bestel gemakkelijk en snel online vanuit Beilen!


We kopen het hout zelf in en zorgen ook voor de verwerking en droging ervan. Dit betekent dat u direct hoogwaardig brandhout van hoge kwaliteit krijgt. Koop bij ons voordelig en kwalitatief haardhout in Beilen!


Haardhout Beilen

Kwaliteit haardhout in Beilen

Om de hoogste kwaliteit haardhout in Beilen te garanderen, kopen we het hout zelf in en sorteren we het op basis van grootte en houtsoort. Hierdoor kunnen we concurrerende prijzen aanbieden ten opzichte van veel winkels. U kunt ook in één keer een grote hoeveelheid per kuub bestellen om de winter door te komen!

Woodworks droogt het hout voor u, waardoor u minder last heeft van vonken of rookontwikkeling bij het stoken. Dit is met name ideaal voor binnen! Zodra het hout is afgeleverd, kunt u het direct gaan gebruiken. Nergens anders vindt u haardhout van deze kwaliteit in Beilen.

Verschillende soorten openhaardhout kopen

Wij leveren diverse soorten openhaardhout in Meppel, waaronder:

Als u op zoek bent naar hout met een hoog rendement, dan is eikenhout een goede keuze. Deze houtsoort brandt namelijk relatief langzaam, waardoor u minder hout nodig heeft om uw openhaard te verwarmen. Bovendien veroorzaakt het weinig rook bij het stoken.

Voor een uitstekende warmteopbrengst is gemengd hout een goede keuze. Het is perfect voor de koude wintermaanden. De samenstelling van gemengd hout varieert afhankelijk van het seizoen.

Heeft u moeite met het kiezen van het juiste brandhout? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!Voordelig haardhout kopen in Meppel bij Woodworks

Beilen ligt buiten een straal van 25 km vanaf Emmen. Hierdoor rekenen wij €0,50 per extra kilometer voor de bezorging. Tijdens het plaatsen van uw bestelling ziet u de verzendkosten op basis van uw adres.

We storten het openhaardhout met behulp van een kiepaanhanger. U dient ervoor te zorgen dat het hout op een droge plek terechtkomt! Laat uzelf deze winter niet in de kou zitten. Bestel vandaag nog een voorraad haardhout in Beilen!