Haardhout Ees

Haardhout in Ees is nog nooit zo goedkoop geweest! Wij bij Woodworks kopen zelf het hout in. Vervolgens sorteren wij het, zodat u dat niet meer hoeft te doen. Door brandhout bij ons te kopen bent u goedkoper uit dan bij de meeste winkels. Koop hier dus uw haardhout in Ees!


Haardhout Assen kopen

Verschillende soorten haardhout in Ees

Bij Woodworks heeft u ruim keuze uit diverse soorten haardhout in Ees. U kunt kiezen uit:

Eikenhout brandt relatief langzaam vergeleken met veel andere houtsoorten. Hierdoor heeft het een hoog rendement en heeft u dus minder hout nodig! Bovendien ontstaat er tijdens het stoken weinig rook.

Wij raden gemengd hout aan voor de koudste maanden. Dit type hout heeft namelijk een uitstekende warmteopbrengst. Uit welke samenstelling het hout bestaat hangt af van het seizoen. 

Heeft u hierover nog vragen of weet u niet welk soort brandhout voor u het beste is? Neem dan vooral contact op met onze houthandel in Emmen. Dit is mogelijk via de mail of telefoon. Wij geven graag advies. Wie weet staan wij binnenkort al voor de deur met haardhout in Ees!Hoge kwaliteit haardhout in Ees kopen

Ees ligt binnen een straal van 25 km vanaf Emmen. Dit betekent dat de bezorging helemaal gratis is! Woont u vlakbij Ees, maar toch verder dan 25 van Emmen? Dan rekenen wij per extra kilometer €0.50. Dit is gebaseerd op uw adres. Tijdens het bestellen krijgt u te zien wat het exacte aantal verzendkosten gaat zijn. 

Wij brengen en storten het brandhout met een kiepaanhanger. U bent dus zelf verantwoordelijk om uw bestelling op een droge locatie op te bergen. Kom warm de winter door en bestel haardhout in Ees bij Woodworks International B.V.