Haardhout Exloo

Haardhout in Exloo nodig? Bestel het bij Woodworks! Wij kopen zelf het hout in. Zo bent u al snel goedkoper uit dat bij de meeste winkels. Daarnaast sorteren wij het hout ook voor u. Voor kwaliteit haardhout in Exloo komt u bij Woodworks!


Haardhout Exloo kopen

Verschillende soorten haardhout in Exloo

Bij Woodworks heeft u ruim keuze uit diverse soorten haardhout in Exloo. U kunt kiezen uit:

Zoekt u naar hout dat relatief langzaam brandt en een hoog rendement heeft? Dan raden wij eikenhout aan. Ideaal om de koude winter mee door te komen! Daarnaast ontstaat er weinig rook tijdens het stoken. Goed geschikt voor een binnenhaard, dus.

Gemengd hout is een goede keuze tijdens de koudste maanden. Dit soort hout heeft namelijk een zeer goede warmteopbrengst. De samenstelling van het hout is afhankelijk van het seizoen.

Heeft u nog vragen of weet u niet welk type brandhout voor u het beste is? Dan raden we u aan contact op te nemen met onze houthandel in Emmen. Dit kunt u doen via de E-mail of telefoon. Wij adviseren u met veel plezier! Samen komen we er wel uit en wie weet staan wij binnenkort al voor de deur met haardhout in Exloo!Hoge kwaliteit haardhout in Exloo kopen

Exloo ligt binnen een straal van 25 km vanaf Emmen. Dit betekent dat de bezorging volledig gratis is! Woont u vlakbij Exloo, maar toch verder dan 25 van Emmen? Dan rekenen wij per extra kilometer €0.50. Dit is gebaseerd op uw adres. Tijdens het bestellen krijgt u te zien wat het exacte aantal verzendkosten gaat zijn.
Het brandhout wordt met een kiepaanhanger bij u gestort. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor het droog opbergen van het brandhout. Kom comfortabel de koude wintermaanden door en bestel bij Woodworks haardhout in Exloo.