Haardhout Hoogeveen

Zoekt u naar haardhout? Hoogeveen en omstreken bestelt hout bij Woodworks International B.V. Wij bieden u een scala aan houtsoorten, van eiken- tot gemengd hout, zakken en aanmaakhout. Bestellen kan eenvoudig online vanuit Hoogeveen!

Onze medewerkers kopen het brandhout zelf in. Vervolgens verwerken en drogen we het, zodat u direct het beste kwaliteit openhaardhout voor de deur heeft! Bestel bij ons als u zoekt naar goedkoop en kwalitatief haardhout in Hoogeveen!


Haardhout Assen kopen

Hoge kwaliteit haardhout in Hoogeveen

Wij kopen zelf haardhout in voor Hoogeveen. Vervolgens sorteren wij het op basis van grootte en type hout. Hierdoor zijn wij voordelig dan de meeste winkels. Bovendien kunt u in één bestelling een grote hoeveelheid per kuub bestellen. Zo kunt u weer tijdje vooruit!

Het brandhout wordt door ons gedroogd. Hierdoor zult u bij het stoken minder last gaan krijgen van rookontwikkelingen of vonken. Dit is vooral ideaal voor binnen. Dit betekent ook dat u het hout direct kunt gaan gebruiken zodra het is afgeleverd. Geniet meteen van hoge kwaliteit haardhout in Hoogeveen!

Verschillende soorten brandhout kopen

Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende soorten openhaardhout in Hoogeveen, waaronder:

  • Eikenhout
  • Gemengd hout
  • Aanmaak hout
  • Zakken hout

Eikenhout is erg populair vanwege het hoog rendement. Bij het stoken ontstaat er weinig rook en het hout brandt relatief traag. Hierdoor hoeft u een minder grote hoeveelheid te bestellen om uw openhaard mee te verwarmen!

Gemengd hout is de perfecte keuze voor het najaar. Het heeft namelijk een zeer goede warmteopbrengst. Ideaal tegen het koude weer! De samenstelling van het hout hangt af van het seizoen. 

Weet u niet zo goed welk soort brandhout u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zullen u adviseren en helpen met de keuze.Goedkoop haardhout in Hoogeveen kopen

Hoogeveen ligt buiten een straal van 25 km vanaf Emmen. Dit betekent dat wij €0,50 cent per kilometer rekenen voor de bezorging. U ziet tijdens het plaatsen van uw bestelling hoeveel verzendkosten er bij komen op basis van uw adres.

Het brandhout wordt met een kiepaanhanger bij u gestort. Houdt er rekening mee dat u zelf de bestelling op een droge plek zal moeten opbergen. 

Kom warm de winter door. Bestel vandaag nog een voorraad haardhout in Hoogeveen!