Haardhout Meppel

Bent u op zoek naar haardhout? Meppel bestelt hoogwaardig openhaardhout bij Woodworks International B.V. Wij leveren een ruim assortiment aan houtsoorten. Van eikenhout en gemengd hout tot zakken aanmaakhout: wij hebben het in huis. Bestel eenvoudig en snel online vanuit Meppel!

Wij kopen zelf het hout in. Bovendien verwerken en drogen wij het hout. Dit betekent dat u meteen hoge kwaliteit brandhout geleverd krijgt. Koop bij ons kwalitatief en goedkoop haardhout in Meppel!


Haardhout Assen kopen

Kwaliteit haardhout in Meppel

Om de hoogste kwaliteit haardhout in Meppel te kunnen garanderen, kopen wij zelf het hout in. Wij sorteren op basis van grootte en type hout. Daarom zijn wij voordeliger dan veel winkels. Het is ook mogelijk om een grote hoeveelheid per kuub in één keer te bestellen. Zo komt u de winter wel door!

Woodworks droogt het hout voor u. Hierdoor heeft u minder last van vonken of rookontwikkeling bij het stoken. Vooral voor binnen is dit ideaal! U kunt het hout direct gaan stoken zodra het is afgeleverd. Nergens anders vindt u deze kwaliteit haardhout in Meppel.

Diverse soorten openhaardhout kopen

Wij leveren diverse soorten openhaardhout in Meppel, waaronder:

Zoekt u naar hout met een hoog rendement? Kies dan voor eikenhout. Deze soort brandt namelijk relatief langzaam. U heeft dus minder hout nodig om uw openhaard mee te verwarmen. Bovendien ontstaat er weinig rook bij het stoken. 

Op zoek naar een uitstekende warmteopbrengst? Gemengd hout is dan een goede keuze. Perfect tegen het koude weer in de wintermaanden. De samenstelling van gemengd hout is afhankelijk van het seizoen.

Heeft u moeite met het kiezen van een type brandhout? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!Goedkoop haardhout in Meppel kopen bij Woodworks

Meppel ligt buiten een straal van 25 km vanaf Emmen. Dit houdt in dat wij €0,50 cent per extra kilometer rekenen voor de bezorging. Tijdens het plaatsen van de bestelling ziet u hoeveel verzendkosten er bij komen. Dit is op basis van uw adres. 

Wij storten het openhaardhout met een kiepaanhanger. U moet er dus zelf voor zorgen dat het hout op een droge plek terecht komt! Laat u niet verkleumen deze winter. Bestel daarom vandaag een voorraad haardhout in Meppel!