Haardhout

Haardhout Emmen

Tijd voor een nieuwe voorraad haardhout? Emmen en omstreken bestelt het eenvoudig en voordelig online bij Woodworks. Wij kopen al het openhaard hout zelf in, zodat wij altijd de beste kwaliteit haardhout in Emmen bij u thuis kunnen leveren. Van eiken- tot gemend brandhout per kuub of zakken aanmaakhout. U kunt bij ons diverse soorten haardhout kopen.

Daarbij leveren wij uw bestelling altijd gratis binnen een straal van 25 km. Hier buiten rekenen we €1,50- per kilometer. Woont u buiten een straal van 100km vanaf Emmen? Neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn voor uw bestelling van haardhout uit Emmen.

Goedkoop haardhout in Emmen en omgeving

Doordat wij ons haardhout in Emmen zelf inkopen, kunnen we een lage prijs garanderen voor een uitstekende kwaliteit openhaardhout! Hierdoor bent u vaak een stuk voordeliger uit dan in de winkel.

Daarbij is het gebruik van haardhout een sfeervolle én milieuvriendelijkere optie dan het gebruik van een centrale verwarming.

Kies er daarom voor om uw haardhout in Emmen te laten verzorgen door Woodworks! Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een datum en tijd in te plannen voor de levering van het brandhout.Verschillende soorten brandhout kopen in Emmen

Wij verkopen verschillende soorten brandhout in Emmen waarmee u uw kachel kunt verwarmen. Zo is eikenhout erg populair bij stokers door het hoge rendement. Deze sterke houtsoort brandt traag en ontwikkelt weinig rook. Hierdoor heeft u weinig van eikenhout nodig om uw haard lekker te verwarmen.

U kunt ook kiezen voor een lading gemengd hout, waarvan de samenstelling afhangt van de meest beschikbare houtsoorten van het seizoen. Zo is er in het najaar veel hardhout, doordat deze in de koude maanden van het jaar de beste warmteopbrengst hebben.Ongedroogd stookhout

Let er op dat al ons haardhout nog niet gedroogd is. Wij doen namelijk inkopen met nieuwe partijen die op dat moment in de aanbieding zijn.

Om vonken en/of rookontwikkeling bij uw openhaard binnen te voorkomen is het daarom raadzaam het hout goed te laten drogen voor gebruik. Hoe dichter bij de winter het is, hoe droger het hout zal zijn dat wij inkopen.

Stel, u koopt uw haardhout bij ons in het voorjaar, kunt u er vanuit gaan dat dit vanaf september stookbaar zal zijn.

Wilt u hier meer informatie over of heeft u vragen wanneer uw hout vanaf moment van aankoop stookbaar zal zijn? Neem dan gerust even contact met ons op.Levering van uw bestelling haardhout

Als u binnen een straal van 25 km vanaf Emmen woont of u bestelt boven een waarde van €234,- haardhout, komen wij uw bestelling gratis bij u thuis afleveren.

Buiten de 25 km rekenen wij vanaf een bestelbedrag van €190,- , 1 euro en 50 cent verzendkosten per extra gereden kilometer. Deze verzendkosten zullen zich automatisch in het bestelproces tonen. Wilt u vooraf een schatting ontvangen van de kosten voor het hout? Neem dan gerust contact met ons op.

Houd er met de levering van haardhout rekening mee dat wij dit doormiddel van een kiepaanhanger los storten. Hierna kunt u het zelf droog opbergen om lekker warm de koude maanden door te komen met haardhout uit Emmen!